Bunătățile noastre

Pâinea Pania este pregătită cu maia. Atât pâinea cât și produsele de patiserie conțin ingrediente naturale de foarte bună calitate

13 lei

Pâine artizanală cu 100% secară

Pâinea din 100% făină integrală de secară are un miez dens și mai umed. Gustul bogat și ușor dulceag te va surprinde în mod plăcut. Este o pâine foarte bogată în fibre, proteine și minerale dar are un conținut scăzut de calorii. 😊

Detalii » Comandă »

9 lei

Pâine artizanală mediteraneană

Este suficient să treci pe lângă ea, să-i simți aromele, și te va duce cu gândul la o vacanță pe malul Mediteranei însorite. Are coaja subțire și crocantă, miezul aerat și, mai ales, răspândește arome de rozmarin, oregano și ulei de măsline. Se poate mânca împreună cu roșii proaspete, ardei capia, castraveți, unt și brânză halumi sau pur și simplu goală. Este la fel de bună. Atenție, poate genera bună dispoziție 😊

Detalii » Comandă »

9 lei

Pâine artizanală intermediară cu semințe

O pâine plină de arome cu coajă subțire și crocantă. Semințele de dovleac, in și floarea soarelui împreună cu făină și maiaua de calitate îi dau o aromă inconfundabilă.

Detalii » Comandă »

9 lei

Pâine artizanală integrală

Are un gust bogat și un miros intens și plăcut de grâne. Este de asemenea și foarte hrănitoare, avand un conținut ridicat de minerale și vitamine.

Detalii » Comandă »

12 lei

Pâine artizanală cu făină spelta

Este o pâine care trebuie gustată cel puțin o dată. Apoi, ea poate deveni pâinea ta preferată. Cu un miros proaspăt de flori de câmp și gust nuanțat, cu o coajă crocantă și plină de semințe de in și susan, pâinea spelta este pur și simplu deosebită.

Detalii » Comandă »

12 lei

Pâine artizanală cu secară și susan

Este o pâine cu un gust bogat, ușor dulceag și miros plăcut, inconfundabil. Miezul este mai dens decât la pâinea din grâu iar coaja este crocantă și presarată din belșug cu semințe de in. Secara este una dintre cele mai nutritive cereale, fiind bogată în magneziu și fibre.

Detalii » Comandă »

15 lei

Pâine artizanală “crocodil”

O pâine cu aspect de „crocodil” și gust pronunțat, ce combină nuanțele aduse de făina integrală de grau, spelta, secară și a făinii albe cu aromele bogate ale semințelor de dovleac, floarea soarelui, susan și in. Este o pâine care trebuie savurată în tihnă ca să te poți bucura și de notele de gust de nucă ce persistă în gura timp îndelungat.

Detalii » Comandă »

7 lei

Pâine artizanală albă

Este o pâine rotundă, cu coajă rumenă și crocantă, având miez moale și gustos. Se poate combina cu orice fel de mâncare dar merge de minune și doar cu unt.

Detalii » Comandă »

7 lei

Pâine artizanală albă "junior"

Este o pâine sănătoasă și gustoasă, creată în special pentru copiii sau adulții care preferă o coajă subțire, moale și un miez pufos. Are formă de cozonăcel pentru a putea fi folosită cu ușurintă la pregătirea unui sandviș. Micii școlari sunt foarte încântați de ea.

Detalii » Comandă »

49 lei

Cozonac cu nucă, cacao și stafide

Este un cozonac gustos cu o aromă rafinată, pregătit după o rețetă specială.

Detalii » Comandă »

8 lei

Brioșe cu prune

Cu prune brumării zemoase și aromă de vanilie, vor deveni foarte repede preferatele tale alături de o cafea bună.

Detalii » Comandă »

8 lei

Brioșe cu afine

Cu o crustă ușor rumenită, brioșele noastre pline de afine sunt delicioase.

Detalii » Comandă »

9 lei

Biscuiți “crinkles” cu ciocolată și mentă

Sunt un deliciu cu ciocolată belgiană și mentă, care ți se topește în gură. Ușor crocanți pe exterior și moi, plini de ciocolată în interior, sunt genul de biscuiți care-ți pot reda buna dispoziție.

Detalii » Comandă »

8 lei

Biscuiți cu vanilie și merișoare

Crocanți, cu o aromă plăcută de vanilie și gust dulce-acrișor de merișoare, sunt genul de biscuiți ce pot fi degustați zilnic cu cafeaua de dimineața sau oricând cu prietenii.

Detalii » Comandă »

8 lei

Biscuiți marocani cu oregano

Te invităm să pătrunzi în lumea plină de arome și de gust a Orientului cu biscuiții marocani “fekkas”. Având o textură crocantă și mirosind plăcut a oregano, cimbru și curcuma, biscuiții marocani merg de minune cu ceai, cafea sau chiar un …vin alb bun.

Detalii » Comandă »